fredag 11 september 2015

Ett år

Den 1 september i år hade jag jobbat ett år hos Assistansjuristerna.
Att jag skulle jobba som sekreterare på en juristbyrå var nog något jag aldrig hade kunnat föreställa mig.
Men ibland händer det oväntade saker i livet.

Att jobba med att hjälpa människor är oerhört givande och lärorikt i många avseenden. Även om det ibland kan vara hemskt och tragiskt många gånger. Samtidigt som det kan vara glädjande och roligt när någon  får hjälp. Lite upp och ner precis som livet i övrigt.

Bra arbetskollegor är nog en förutsättning för att man ska trivas.
Där har jag haft en väldig tur. Vill passa på att tacka både nya och gamla kollegor som verkligen gjort att det varit roligt att gå till jobbet.

Niklas Pajuste
sekreterare
Assistansjuristerna
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar