måndag 14 september 2015

Ledig Tjänst - Jurist med engagemang för migrationsrätt

migrationsjurist
Juristbyrån Assistansjuristerna fortsätter att expandera och nu söker vi en migrationsjurist på heltid med inriktning funktionshinder för möta den stora efterfrågan på våra tjänster.
Stationeringsorten är på kontoret i Stockholm men resor över hela Sverige förekommer.
Det är ett tufft och viktigt arbete som utförs, där vi ofta möter stort motstånd, som jurist hos oss måste du känna för klienterna som tillhör en utsatt grupp och förstå ditt ansvar gentemot klienten.
Juristens uppgift är att biträda personer med funktionshinder i socialförsäkringsmål/LSS i förvaltningsdomstolarna. Processföringen är huvudsakligen skriftlig men muntliga förhandlingar förekommer.

Kvalifikationer

Du ska ha avlagt kandidatexamen i juridik och ha fem års yrkeserfarenhet. Du ska ha mycket goda kunskaper i migrationsrätt, goda kunskaper i socialförsäkringsjuridik samt erfarenhet av skriftlig processhandling och muntlig förhandling i domstol.
Vi söker dig som har personlig integritet och gott omdöme. Du är en välplanerad och organiserad person, van att arbeta systematiskt, självständigt och resultatinriktat. Du måste vara proaktiv, driven och ansvarstagande.
Det ingår även resor, inrikes med övernattning, helg- och kvällsarbete i tjänsten. Du har till uppgift att medverka i olika event för att kunna utvecklas med varumärket som står för kompetens, kvalitet och engagemang.
Du är väl förtrogen med lagar som LSS och LASS. Men främst ska du vara lösningsfokuserad, förstå vikten av ditt arbete och att inställningen till ditt arbete kommer att vara avgörande för vilka resultat du kommer att uppnå i vår organisation.
Välkommen med en skriftlig ansökan innehållande personligt brev, CV och referenser senast den 24/9 till sekreterare@assistansjuristerna.se
Tillträde den 1 oktober.
Intervjuer kommer att hållas löpande av kontorschef Niklas Fjällström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar